avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost condamnat la 5 ani de închisoare din care ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost condamnat la 5 ani de închisoare din care ...

Salut, am. Fost condamnată la 5 ani de închisoare din care am. Făcut 1 an și am. Fost eliberat pe eliberare condiționată plătită căci am. Plătit 3 mii și după 2 luni am facut o faptă într-un club. Din Spania am batut două persoane și am fost văzut cu două topoare în fața ușii la bar dar nu le am folosit, le am pus în mașină, ce pot păți câți ani fac? Dacă plec din Spania în România o să fiu dat în urmărire? Ps: sunt cetățean român nu aparțin de Spania
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:18, 19 Octombrie 2025
Daca politia spaniola va considera ca ati comis o infracțiune chiar dacă plecați în România va vor putea cerceta penal.
Se poate face si arestare în lipsă.

București 2025
S-a depus plangere impotriva dvs cand ati savarsit acele fapte?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am furat haine din spania în anul 2013, am avut un proces dar ... Gheorghe titeica Gheorghe titeica Am furat haine dintre un magazin din Spania în anul 2013,am avut un proces dar nu știu ce s a intamplat,am plecat de pe teritoriul Spaniei, înainte de a ... (vezi toată discuția)
Ordin european de arestare??? gustav_marian gustav_marian Buna seara Am fost invinuit de sotie in Spania ca am lovit-o (nici o urma de vanataie) si am molestat-o psihic (minciuni). Sunt chemat in judecata si nu ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa in spania..cerere de ispasire a pedepsei in tara...!!! isabela i isabela i buna!! Fratele meu a fost arestat in Spania pentru fals de moneda..a fost tinut pe arest 2 ani si 3 luni..dupa care a avut proces si l-au condamnat la 9 ani ... (vezi toată discuția)