avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Înscriere teren gratuit pentru tineri
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Înscriere teren gratuit pentru tineri

Bună ziua ! As vrea să știu unde să mă duc să mă înscriu pentru un teren gratuit, am vârstă de 24 de ani și nu am posibilitatea să-mi cumpăr un teren, am un job stabil și aș vrea să am casa mea ! Mulțumesc...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:55, 19 Octombrie 2025
Cererea pentru atribuirea terenului se depune la consiliul local al comunei, orașului, municipiului sau sectorului municipiului București în care solicitantul are domiciliul.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce conditii trbuiesc indeplinite pentru a primi un teren din partea primariei pt. constuirea unei locuinte? Alin89iosif Alin89iosif Eu si iubita mea am dori sa ne construim o casa. Neavand sprijin material sau economic din partea nimanui am decis sa cautam pe internet ce drepturi ni se ... (vezi toată discuția)
Legea 15 /2003 privind acordarea unui teren de catre primarie valiG7 valiG7 Am 25 de ani si sunt interesat de legea 15/2003 intrucat as vrea sa mi construiesc o casa in drobeta turnu severin .Intrebarea mea este :daca ambii parintii ... (vezi toată discuția)
Legea nr.15/2003 mihaiclaudiugabriel mihaiclaudiugabriel am o fata de 18 ani,poate obtine un teren de la primarie pe care poate construi o casa. (vezi toată discuția)