avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Am fata la școală an clasa a 8 și mi sa respins ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Am fata la școală an clasa a 8 și mi sa respins dosarul pentru ...

Am fata la școală an clasa a 8 și mi sa respins dosarul pentru bursa socială din motiv că fata mea are 9 la purtare din anul precedent eu cred că mi sa respins dosarul pentru că fata mea e mai anchisa la culoare

Alte discuții în legătură

nota scazuta la purtare pe nedrept MIIoanaM MIIoanaM Buna seara!Sunt eleva in clasa a XI.Astazi m-am dus entuziasmata la tabelul cu bursierii de anul acesta(cu bursa de 350 lei) si ce sa vezi eram si eu trecuta ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am nevoie urgent de un răspuns .daca îndeplinesc ... Ghipsa Ghipsa Bună ziua am nevoie urgent de un răspuns .Daca îndeplinesc condițiile ptr bursa fetiței mele ptr Bursa socială.Locuiesc doar eu și fetița venit net pe ... (vezi toată discuția)
Mi-au taiat bursa fetitei...de ce?? vas zelma vas zelma fetita mea in clasa a 4-a nu a beneficiat de bursa scolara deoarece sotul meu are o amenda de 500 de lei la primarie mentionez ca nu avem nici un venit doar ... (vezi toată discuția)