avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am primit o citatie in care spune ca sunt condamnat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am primit o citatie in care spune ca sunt condamnat ...

Buna seara,am primit o citatie in care spune ca sunt condamnat in dosarul cu obiectul recunoasterea hotararilor penale sau a altor acte judiciare straine(lehea302/2004)imi poate spune cineva ce inseamna?Eu am lucrat in Austria si am cateva amenzi de circulatie,sa fie asta?
Ultima modificare: Luni, 20 Octombrie 2025
Laura180320, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna seara! as dori sa intreb ceva. tatal meu a lucrat ca sofer ... jennyffer83 jennyffer83 Buna seara! As dori sa intreb ceva. Tatal meu a lucrat ca sofer pe camion pe comunitate. A luat in 2020 o amenda in Austria pentru ca a intrat cu camionul ... (vezi toată discuția)
Recunoastere sanctiune pecuniara onel666 onel666 am primit o citatie cu urmatoaru obiect: recunoaşterea hotărârilor penale sau a altor acte judiciare străine (Legea 302/2004) RECUNOAªTERE SANCŢIUNE ... (vezi toată discuția)
Citatie - recunoasterea hotararilor bighi51 bighi51 am primit o citatie in care scrie sa ma prezint in instanta in calitate de intimat,pentru fond-recunoasterea hotararilor penale sau a altor acte judiciare ... (vezi toată discuția)