avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Zi libera deces
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Zi libera deces

Zi (zile) libera deces bunica soțului. Va rog sa mă ajutați cu o lămurire. Activez in mediul bugetar ( personal auxiliar sub ministerul educației și cercetării) și nu avem contract colectiv și nici regulament intern. De câte zile libere beneficiez in cazul decesului bunicii soțului. Mulțumesc
Ultima modificare: Luni, 20 Octombrie 2025
americanux, utilizator

Alte discuții în legătură

Zile ibere cosma mv cosma mv Buna ziua, Va rog sa-mi comunicati daca in cazul decesului bunicii sotiei mele beneficiez de zile libere platita. Firma la care lucrez nu are contract ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt divortata si vaduva. zilele trecute a decedat ... artinteriorcluj artinteriorcluj Buna ziua, sunt divortata si vaduva. zilele trecute a decedat socrul meu. Beneficiez de 3 zile concediu pentru evenimente deosebite in familie? Multumesc. (vezi toată discuția)
In cazul in care bunica decedata nu este mama naturala a unuia ... DanD75 DanD75 In cazul in care bunica decedata nu este mama naturala a unuia din parintii mei, beneficiez de zilele libere pentru evenimente (deces)? (vezi toată discuția)