avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se contesta judecarea in camera de consiliu, pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se contesta judecarea in camera de consiliu, pe timpul protestului ...

Cum se contesta judecarea in camera de consiliu, pe timpul protestului , a unui caz neurgent? Inainte de greva s-a cerut indreptarea erorii materiale.S-a admis in parte cererea ( indreptare partiala) . Impotriva incheierii ( care stabilea indreptarea partiala) s-a facut apel. S-a amanat si s-a stabilit , inainte de greva , termenul in septembrie in camera de consiliu. Intre timp a venit greva, termenul a picat in timpul protesului, Nu mai stiu daca a fost cu sau fara citarea partilor (nu am primit citatie) . Stiind ca e greva si e un caz neurgent , nu am mai verificat portalul/termenul. Totusi termenul din sept s-a tinut ( in lipsa mea, nu stiu daca cealalta parte s-a prezentat) si s-a stabilit ca valabila incheierea anterioare ( impotriva careia facusem apel) si anume indreptarea doar partiala a hj. Cum se poate contesta o astfel de incheiere (avand in vedere ca facusem deja apel ) ? Cum pot contesta invocand motivul ca termenul era in timpul protestului si ca speta nu era urgenta? Se poate? Pe ce cale? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Indreptare eroare materiala la iccj ? bukinst bukinst Intr/un litigiu la Legea 10/2001 Directia Judeteana a Finantelor Publice a facut recurs la Decizia Curtii de Apel precum si la Decizia Curtii de Apel de ... (vezi toată discuția)
Solicitare corectie suma intr-o hotarare ramasa definitiva inimadistrusa inimadistrusa Buna ziua! As dori sa stiu daca solicitarea depusa de mine pentru corectarea unei erori de redactare (a unei sume) dintr-o hotarare judecatoreasca definitiva ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez o diferenta de taxa de timbru? mihaiabana mihaiabana Va rog sa-mi spuneti cum pot sa recuperez o diferenta de taxa de timbru platita in plus, ceruta in concluziile scrise dar neregasita in sentinta. Va multumesc (vezi toată discuția)