Cum se contesta judecarea in camera de consiliu, pe timpul protestului , a unui caz neurgent? Inainte de greva s-a cerut indreptarea erorii materiale.S-a admis in parte cererea ( indreptare partiala) . Impotriva incheierii ( care stabilea indreptarea partiala) s-a facut apel. S-a amanat si s-a stabilit , inainte de greva , termenul in septembrie in camera de consiliu. Intre timp a venit greva, termenul a picat in timpul protesului, Nu mai stiu daca a fost cu sau fara citarea partilor (nu am primit citatie) . Stiind ca e greva si e un caz neurgent , nu am mai verificat portalul/termenul. Totusi termenul din sept s-a tinut ( in lipsa mea, nu stiu daca cealalta parte s-a prezentat) si s-a stabilit ca valabila incheierea anterioare ( impotriva careia facusem apel) si anume indreptarea doar partiala a hj. Cum se poate contesta o astfel de incheiere (avand in vedere ca facusem deja apel ) ? Cum pot contesta invocand motivul ca termenul era in timpul protestului si ca speta nu era urgenta? Se poate? Pe ce cale? Va multumesc!