avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Locuiesc intr-o scara de bloc unde sunt 20 de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Locuiesc intr-o scara de bloc unde sunt 20 de apartamente. ...

Buna ziua! Locuiesc intr-o scara de bloc unde sunt 20 de apartamente. In fiecare apartament locuiesc anumiti numar de persoane, insa nu toate persoanele sunt inregistrate la asociatia de locatari , prin urmare nu sunt luati in calcul la cheltuielile comune lunare. Eu, unul din locatari, cum asi putea proceda legal ,pentru ca toate persoanele sa fie anuntati?

Alte discuții în legătură

Amenintarea administratoarei de bloc sau are temei legal? henrichro henrichro Buna ziua, Azi, am observat un anunt in scara blocului al carui continut nu ma priveste, dar pe de alta parte sunt curios daca este ... (vezi toată discuția)
Pausal apa rece/calda apartament nelocuit Andreeasmel Andreeasmel Buna Ziua, In cazul in care platesc apa rece/calda pausal la apartament in bloc, este firesc sa mi se factureze in continuare pausal lunar in conditiile in ... (vezi toată discuția)
A intra in legalitate cu ajutorul infiintarii asoc. proprietari zolyxx zolyxx Noi acum dorim sa infiintam asociatia de proprietari in scara cu 20 de ap. Pana acum nu am avut nici asociatia de locatari, nimic. Strangeam bani pt consumul ... (vezi toată discuția)