avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Buna ziua, Am dubla cetatenie romana si USA. Locuiesc ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Buna ziua, Am dubla cetatenie romana si USA. Locuiesc in Romania ...

Buna ziua,

Am dubla cetatenie romana si USA. Locuiesc in Romania si lucrez aici prin PFA. Intrebare: trebuie sa platesc taxe si in USA pentru veniturile obtinute in Romania prin PFA? In Romania platesc impozit pe venit, CAS si CASS pentru ce castig prin PFA.

Multumesc,
Marius

Alte discuții în legătură

Venituri realizate in usa tatarasi16 tatarasi16 Venituri realizate in USA Buna ziua, Am dubla cetatenie (romana si americana) si acum sint rezident in Romania. Veniturile mele sint din ... (vezi toată discuția)
Declaratie unica, persoana fizica, contributii Andreea296 Andreea296 Buna ziua, Va rog daca ma puteti ajuta cu cateva raspunsuri privind urmatoarea situatie. Nu am PFA sau SRL, realizez venituri din strainantate, respectiv ... (vezi toată discuția)
Ein, pfa sau ambele? Sergiu_N Sergiu_N Buna ziua. Eu locuiesc in Romania si vreau sa-mi infiintez un EIN in SUA pentru a putea folosi Amazon Kindle Publishing pentru a publica carti si nu stiu, am ... (vezi toată discuția)