avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Refuz acordare card combustibil persoana cu handicap, ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Refuz acordare card combustibil persoana cu handicap, dupa schimbarea de domiciliu

Buna ziua! Sunt parintele unui copil cu grad grav de handicap. Ne-am mutat dintr-un judet in altul. Transferul dosarului de la vechiul DGASPC la cel nou a fost facut oficial. La vechea adresa nu am beneficiat de cardul de combustibil pe anul 2025. DGASPC nou, refuza eliberarea cardului de combustibil pt tot anul 2025, desi este un drept neconditionat de domiciliu, atata timp cat nu am beneficiat de el. DGASPC sustine ca voi putea primi doar suma aferenta lunilor de cand sunt la noua adresa. Sfatuiti-ma ce sa fac, nu vreau sa accept aceasta nedreptate. Multumiri.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Octombrie 2025
Bivisito, utilizator

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de handicap pe card tudoru tudoru Buna ziua, In situatia in care o persoana cu handicap grav doreste sa primeasca indemnizatia intr-un cont bancar(pe card) si nu prin intermediul ... (vezi toată discuția)
Copil sindromul down - ce drepturi banesti as putea obtine de la stat? Dragulescu_Mihai Dragulescu_Mihai Pentru un copil cu sindromul Down, ambii parinti fiind angajati cu contract de munca, se pot obtine drepturi banesti de la stat? Daca da, ce documentatie ... (vezi toată discuția)
Debit indemnizatie persoana cu handicap gege38 gege38 Prezentarea situatiei: prin hotararea comisiei pentru evaluarea persoanelor cu handicap din X [oras], mama mea a fost declarata cu handicap grav, gradul I, ... (vezi toată discuția)