avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1251 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara o intrebare! Am avut facut un dosar penal ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara o intrebare! Am avut facut un dosar penal pe data ...

Buna seara o intrebare! Am avut facut un dosar penal pe data de luna 11 an 2022 la timisoara pentru conducere cu permis suspendatintre timp in 2024 am mai avut un dosar penal la sannicolau mare care sa rezolvat cu munca in folosul comunitatii si amanarea aplicari pedepsei 6 luni inchisoare! Luna aceasta is chemat in instanta pentru primul dosar ce aș putea primi ca si pedeapsa? Multumesc

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru consum de alcool la volan. la ce urmări să mă aștept? VMarius91 VMarius91 Buna ziua! Acum 3 luni de zile eram in drum catre un magazin, am facut stanga pe un bulevard care era prevazut cu linii duble continue galbene insa nestiind ... (vezi toată discuția)
Accident cu alcoolemie de 1.10 brutus92 brutus92 salut.am avut si eu un accident in februarie 2014 si tocmai acum in ianuarie 2015 am procesu;.Am avut alcoolemie in sange 1.10,nu am avut victime nu am avut ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan cristy46 cristy46 Buna ziua in data de 9 noiembrie 2016 mam urcat baut la volan dar nu am apucat sa merg si am fost oprit de un echipaj rutier.am fost dus la analize am suflat ... (vezi toată discuția)