avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1251 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, In data de 13.10 am fost implicat intr-un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, In data de 13.10 am fost implicat intr-un accident ...

Buna ziua,

In data de 13.10 am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu doua victime(minori) pe Stefan cel mare in apropiere de Spitalul Matei Bals, accidentul s-a soldat cu rani superficiale si nu a necesitat internare in urma investigatiilor de la Grigore Alexandrescu.
Incidentul s-a produs la o trecere de pietoni unde vizibilitatea era opturata de stalpul de iluminat si cosul de gunoi aflat pe stalp iar ei au fost dupa acesta si nu se vedeau iar in momentul cand a dat verde s-au si aruncat pe trecere.
Eu care abia ieșisem de pe straduta cu spitalul, trecerea de pietoni fiind foarte in scurt practic i-am impins cu coltul din dreapta fata a masinii si au cazut acuzand dureri la picioare care s-au dovedit a nu fi fracturi sau rupturi.
In urma verificarilor nu am avut alcoolemie sau alte substante(nici nu incapea in gand asa ceva).
Mi s-a deschis dosar si eliberat dovada cu drept de circulatie 15 cu posibilitate prelungire din 3 in 3 luni pana la solutionarea cazului.
Astazi am fost la Parchet de pe langa judecatoria sector 2 pentru a depune cere de prelungire cu 6 zile inante de expirarea dovezii, dar din informatiile primite poate sa dureze si pana la 10 zile si dovada expira.
La parchet aceste cereri se depun intr-o cutie poștală la intrare fără a-ți oferii vreun număr de înregistrare pentru aceasta.
In acest caz dovada mai poate fi prelungita?
Sau ce ma sfătuiți sa fac?

Alte discuții în legătură

Prelungire dovada circulatie-vatamare corporala usoara (fara spitalizare)? magdacristea magdacristea Buna ziua, As dori sa stiu cum se procedeaza in situatia unui accident intre un autourism si o motocicleta care s-a intamplat in urmatoarele conditii: pe o ... (vezi toată discuția)
Accident rutier pe trecere de pietoni client889 client889 Buna ziua! Am fost implicat intr-un accident rutier in 29.decembrie 2013. Am accidentat usor o persoana pe trecerea de pietoni, care dupa accident a fost dusa ... (vezi toată discuția)
Procedura prelungire dovada circulatie biztza biztza pe 22-02-2011 am avut un accident rutier cu victima.s-adeschis dosar penal in urma caruia mi s-a retinut permisul si s-a eliberat dovada de 15 zile.joi ... (vezi toată discuția)