avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua. Mamei mele i s-a refuzat prelungirea ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua. Mamei mele i s-a refuzat prelungirea pensiei pentru ...

Bună ziua. Mamei mele i s-a refuzat prelungirea pensiei pentru incapacitate de munca. După 6 intervenții chirurgicale, diabet, hernie de disc și depresie post operatorie este considerata apta de munca. A depus contestație la comisia regionala, dar i s-a refuzat prelungirea și aici, în comisie fiind prezenta și doamna doctor care a refuzat prelungirea initial. Singurul demers care a mai rămas este contestația în instanta. Care ar fi șansele de a avea câștig de cauza în acest demers?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

La a doua interventie chirurgicala o sa mai beneficiez de concediu medical? misu77 misu77 Sunt operat de hernie de disc.Am beneficiat de maximul de zile pentru incapacitate temporara de munca(273 zie).M-am intors la munca de 4 luni.Acum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Dupa 9 ani de incadrare in gradul 2 de handicap (accentuat) am fost schimbat la gradul 3 (mediu) OvidyuNicu OvidyuNicu Popa N. nascut pe data 31.05.1990 (Galati) cu diagnosticul de Stenoza Valvulara Pulmonara Congenitala, cod boala Q22 si Q23. - La varsta de 7 ani am suferit ... (vezi toată discuția)
Pensionare pe caz de boala,nu sunt corecti! aaalex aaalex Mama mea in varsta de 56 de ani a fost foooarte bolnava din tinerete.A fost pensionata pe caz de boala,dar anul trecut ne-am mutat domiciliul si a trebuit sa ... (vezi toată discuția)