avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara! Locuiesc Intr un bloc nou și nu am ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara! Locuiesc Intr un bloc nou și nu am înființat Asociația ...

Buna seara! Locuiesc Intr un bloc nou și nu am înființat Asociația de proprietari încă. Dezvoltatorul ne a adus o persoana care nu are legătură cu firma și încasează lunar banii de la noi in contul personal nu al dezvoltatorului. Este legal? Intocmeste tabele cu semnătura ei fără stampila sau antetul firmei. Noi nu avem nici o dovadă că am platit și nici ea nu are cum sa elibereze! Ce ar trebui sa facem?

Alte discuții în legătură

Delapidare fonduri asociatie de propietari alecs24 alecs24 buna ziua sunt locatar intr-un complex residential din jud. ilfov format din 4 blocuri administrat de o firma de administratie sc....... in data de ... (vezi toată discuția)
cheltuieli neincadrate in tabelul de intretinere eionescu eionescu Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc nou in care plata intretinerii se efectueaza catre dezvoltator (apa, curent, parti comune) Pentru efectuarea acestor plati ... (vezi toată discuția)
Asociatie locatari scara sandu marceleta sandu marceleta Buna seara, Intrebarea mea este urmatoarea: cui pot face o sesizare cu privire la ilegalitatiile din cadrul asociatiei de locatari unde locuiesc? Scara A, ... (vezi toată discuția)