avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara, Am urmatoarea situatie: am fost executata ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara, Am urmatoarea situatie: am fost executata silit pentru ...

Buna seara,
Am urmatoarea situatie: am fost executata silit pentru o suma pe care am achitat-o si mi-au fost puse in sarcina abuziv de catre executorul judecatoresc sume pentru actiuni pe care acesta nu le-a facut (ex: deplasare la domiciliul subsemnatei pentru inmanare documente, sume exagerat de mari pentru asa zise trimiteri postale, cheltuieli de mentenanta pentru biroul sau - absolut ilegal, doar acestea in valoare de 1.190 lei etc). Am solicitat documente justificative pentru aceste cheltuieli de executare care se ridica la aproape 5.000 lei, insa executorul judecatoresc refuza sa mi le puna la dispozitie. Ce ma sfatuiti sa fac in acest caz? Mentionez ca nu am niciun debit restant, iar cheltuielile de executare sunt de 3 ori mai mari decat debitul pe care il aveam de plata si care a fost achitat imediat ce am primit titlul executoriu.
Ce pot face pentru a primi explicatii pentru sumele exagerate puse in sarcina mea? Cui trebuie sa ma adresez pentru a sesiza acest abuz si pentru a corecta situatia?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Ultima modificare: Joi, 23 Octombrie 2025
GoodVibe, utilizator

Alte discuții în legătură

Intoarcerea executarii este "executata" de acelasi executor? catinf catinf Buna ziua, Am achitat debitul in calitate de tert dobanditor imobil, iar intre timp contestatia mea la executare s-a admis (in apel), desfiintand executarea ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de executare silita Adr1ana Adr1ana Buna ziua! Am fost dat in judecata de Asociatia de Proprietari. In septembrie 2016, dupa ce am primit somatia de executare silita, am ajuns la o intelegere ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de executare silita teodorescu_mgv@yahoo.com teodorescu_mgv@yahoo.com buna ziua, vin si eu cu o intrebare, am o executare silita de 3.265 lei din care cheltuieli de executare 987 lei, am solicitat biroului de executare documente ... (vezi toată discuția)