avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua . Nu am cartea de munca și aș dori să ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua . Nu am cartea de munca și aș dori să știu unde ...

Bună ziua . Nu am cartea de munca și aș dori să știu unde mă pot duce cu dosarul pentru creștere copil să beneficiez de indemnizația aceea pe 4 luni de 300.600 lei în care trebuie să plătesc timp de jumate de an 360 lei pe una ca sa beneficiez de banii acestea după naștere trebuie sa merg cumva la casă de asigurări de sănătate să fac vreun contract cu ei pentru a plăti banii acestea pentru concediu medical sau am înțeles eu greșit ? Mulțumesc frumos pentru răspuns

Alte discuții în legătură

Intrebari legate de indemnizatie arianas arianas buna ziua.Am o serie de intrebari la care mi-as dori sa pot gasi raspunsuri.V-am scris in speranta ca ma puteti ajuta.In aprilie 2008 am nascut o fetita si nu ... (vezi toată discuția)
Concediu de paternitate micky75 micky75 DACA INTRU IN CONCEDIU DE PATERNITATE CARTEA DE MUNCA SE INTRERUPE SAU NU? SOTIA TREBUIE SA NASCA IN JUR DE 2 APRILIE EU CA TATIC DE CAND POT SA INTRU IN ... (vezi toată discuția)
Bani concediu prenatal si postnatal AdinaKarina AdinaKarina Buna ziua, Am nascut in septembrie 2011, sunt in al doilea an de crestere al copilului si beneficiez de indemnizatie. Insa, nu am primit inca banii pe ... (vezi toată discuția)