avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Doresc sa fac pașaportul CRDS si sunt la a doua ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Doresc sa fac pașaportul CRDS si sunt la a doua casatorie ...

Buna ziua. Doresc sa fac pașaportul crds si sunt la a doua casatorie unde am pastrat numele fostului soț. Pe toate actele apare numele fostului soț mai puțin pe cel de nastere numele de fata. Ca dovada nume este suficient sentinta de divort de la tribunal unde se precizeaza ca am ramas pe numele fostului soț sau mai e nevoie sa prezint si vechiul certificat de casatorie unde am trecut de la numele de fata la numele fostului soț? Pe internet apare mentiune pusa pe certificat de casatorie după divorț dar am gasit si ca pot prezenta doar vechiul certificat+ hotărârea de divort definitiva. Multumesc

Alte discuții în legătură

Casatorie si divort in sua, procedura recunoasterii in romania. Nonynel Nonynel In cursul anului 2012 un cetatean roman a fost casatorit pentru 5 luni cu o cetateanca americanca. Casatoria s-a incheiat in SUA si divortul definitiv s-a ... (vezi toată discuția)
Revenirea la numele purtat anterior casatoriei ContSters240676 ContSters240676 Buna ziua, doresc sa stiu care sunt pasii de urmat pentru a putea reveni la numele purtat inaintea casatoriei. Am divortat in Septembrie 2001, in sentinta de ... (vezi toată discuția)
Am fost căsătorită în românia. am divortat in strainatate, ... Mada456 Mada456 Am fost căsătorită în România. Am divortat in strainatate, divort care a fost transcris la Tribunal si am primit hot judecătorească definitivă. Între ... (vezi toată discuția)