avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am niste vecini cu 1 caine efectiv nebun. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am niste vecini cu 1 caine efectiv nebun. Fosta stapana ...

Buna ziua. Am niste vecini cu 1 caine efectiv nebun. Fosta stapana a cainelui a afirmat ca la dat pentru ca era nebun. Si astfel a ajuns sa fie vecin cu mine. Latra la orice trece pe strada si se izbeste de poarta. Totul in timpul zilei. Ma afecteaza zilnic. Este un nivel de poluare sonora ridicata. Cu vecini nu pot vorbi pentru ca sunt ostili. Ce pot face? Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 23 Octombrie 2025
Dani L, utilizator

Alte discuții în legătură

Dat in judecata pt un caine waltham01 waltham01 Locuiesc la casa , am un caine (ciobanesc german) legat langa gardul care ma separa de vecini. Am fost amenintat ca voi fi dat in judecata daca nu mut cainele ... (vezi toată discuția)
Bună , am o mare problemă cu vecinii care sunt f deranjati ... iathos24@ iathos24@ Bună , am o mare problemă cu vecinii care sunt f deranjati de latratul câinelui meu si din aceadta cauza au facut plângere la politie .Mentionez ca detin ... (vezi toată discuția)
Latratul cainelui vecinului iuliusovidiu iuliusovidiu Buna ziua.... Vecinul meu are un caine de talie mare care latra permanent in reprize de cate 5-15 minute, de 10-20 ori pe zi, in fiecare zi, fiecare saptamana, ... (vezi toată discuția)