avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pot sa dau o unitate militara sau ministeru aparari ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pot sa dau o unitate militara sau ministeru aparari nationale ...

Pot sa dau o unitate militara sau ministeru aparari nationale in judecata daca .eu sunt militar de 15 ani de zile de 8 ani deservesc o unitate militara in cel mai aprig mod de sclavism ordine peste ordine mentionez ca functia mea este fochit pe un punct termic ajuns aici de pe o functie de comandant grupa si sofer iar ulterior sa se faca loc pentru cineva mau fucut zugrav fara sa prea fiu de acord de 8 ani de zile sunt sclav pe tarla pun gresie ,fac acoperisuri ,zugravesc torn betoane ...ba mai mult ma mai detaseaza si pe la alte unitati ..usor usor ma lasat coloana de vreo 2 ani am facut rmn am 35 de ani si am o coloana ca la 80..3 inele tasate scaunul dural praf si 6 herni de disc le zic mereu ca nu mai pot si mereu primesc oferta sa plec va rog ce pot face in acest caz am milioane de poze cu munci prin canale de termoficare prin tot felul de lucruri care nu este de competentele noastre .sclav curat

Alte discuții în legătură

Marire pensie alimentara stabilita fix de sot la divort ContSters373704 ContSters373704 Buna ziua, am divortat in 2014 dec si fostul sot mi-a acordat nu mie ci copilului sau o pensie de 6 mil desi inainte dadea 7 si mai ajuta si cu ... (vezi toată discuția)
Drept de munca goanga 43 goanga 43 Buna ziua Sunt angajata la o firma si de 2 luni aproape sunt in concediu medical. Acum 2 zile m-am trezit cu 3 angajate de la firma acasa. Eu fiind plecata in ... (vezi toată discuția)
M-am imbolnavit la munca iar patronul imi cere acum demisia stancut_sabin stancut_sabin Buna ziua , ma confrunt cu o problema medicala din cauza activitatilor de la locul de munca . Am mai pus o intrebare aici pe site ... (vezi toată discuția)