avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Primaria ca proprietar este obligat sa plateasca ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Primaria ca proprietar este obligat sa plateasca pagube sau nu

Buna ziua, stau intr-un apartament proprietatea Primariei. Acum recent s-a descoperit ca administratorul a delapidat o suma mare de bani, si utilitatile nu au fost platite de mult timp. Asociatia a hotarat ca fiecare apartament trebuie sa plateasca in mod egal paguba, la care se adauga si o suma seminificativa de la Termoficare, datorata unui apartament din scara vecina, unde stau numai chiriasi, iar proprietarului nu i-a pasat deloc de situatie. Scara in care stau s-a debransat de ani de zile de la Termoficare. Intrebarea mea este: daca proprietarul trebuie sa plateasca aceste pagube, atunci in cazul meu este Primaria, nu? Daca da, cum trebuie sa procedez? Va multumesc aniticipat.

Alte discuții în legătură

Debransare radet constanta anul trecut in martie am cumparat ... xeni1983 xeni1983 DEBRANSARE RADET Constanta Anul trecut in martie am cumparat un apartament. Am comunicat asociatie ca doresc debransare de la RADET. Mi s-a spus ca se va ... (vezi toată discuția)
Prescriptie datorie termoficare. Radu70 Radu70 Buna ziua. Blocul in care locuiesc este cu mai multe scari. De mai bine de 15 ani scara noastra s-a organizat intr-o asociatie separata. S-a facut separare la ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am cumparat de curand un apartament in ploiesti si ... t.nicoleta t.nicoleta Debransare / acord vecini. Am cumparat de curand un apartament in Ploiesti si doresc debransarea lui de la sistemul de termoficare si montarea unei centrale ... (vezi toată discuția)