avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecinul si-a construit un gard pe proprietatea noastra ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecinul si-a construit un gard pe proprietatea noastra ...

Buna ziua,
Vecinul si-a construit un gard pe proprietatea noastra si un acoperis peste cladirea noastra. Cum putem rezolva aceasta situatie legal?

Alte discuții în legătură

Acoperis casa, peste gardul despartitor intre vecini cornel12x cornel12x Am o intrebare, daca ma puteti lamuri.Am un vecin care a construit peste gardul care ne desparte acoperisul casei lui de peste4ani.Am fost la Politie,au spus ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am construit un zid langa gardul vecinului, apa se ... Mateoalina Mateoalina Buna ziua, am construit un zid langa gardul vecinului, apa se scurge pe proprietatea mea, nu ne putem înțelege cu vecinii iar zidul respectiv se va continua ... (vezi toată discuția)
Suprapunere teren cadstru, dupa ridicarea casei mirve mirve Buna ziua, In anul 2008 am ridicat o casa pe un teren achizitionat legal cu cadastru si intabulare. Am construit casa conform proiectului si autorizatiei de ... (vezi toată discuția)