avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Suntem trecuți din anul 2024 pe II in domeniul ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Suntem trecuți din anul 2024 pe II in domeniul creșterii animalelor.

Bună ziua! Vin si eu cu o întrebare!
Suntem trecuți din anul 2024 pe II in domeniul creșterii animalelor.
Am depus declarația unica 212 la ANAF, dar nu am bifat venituri din activități agricole, deoarece nu am documente justificative in acest sens (nu am vandut marfa cu factura, bon). Exista vreo șansă să pot modifica declarația si sa bifez acele activități agricole fără aceste documente justificative?
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Octombrie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Declaratie unica pfi Alina Constantin Alina Constantin Buna ziua, Am SPV-UL activat si dupa nenumarate incercari nereusite de depunere a Declaratiilor Unice ( Rectificativa pentru 2018 si Veniturile Estimate ... (vezi toată discuția)
Primii pasi pfa (070 si altele) EmanuelPop EmanuelPop Buna ziua, Am infiintat un PFA platitor impozit pe norma si fara angajati 1) In formularul 070 daca PFAul nu va avea angajati trebuie sa bifez ... (vezi toată discuția)
Am un pfa (9319) Mihai Kovacs Mihai Kovacs Bună ziua, Am și eu următoarea problemă: am un PFA (9319 - alte activități sportive) de circa 7 ani in care anual încasez între 20000 și 25000 Ron ... (vezi toată discuția)