avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce risca angajatori care nu plătesc salarii la timp ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce risca angajatori care nu plătesc salarii la timp pentru o ...

Ce risca angajatori care nu plătesc salarii la timp pentru o persoana cu dizabilități la o unitate protejata

Alte discuții în legătură

Tva unitate protejata sara ana sara ana buna, detin o firma de aproximativ 9 ani si, din lipsa de informatie, nu am stiut ca pot sa o transform intr-o unitate protejata, eu fiind o persoana cu ... (vezi toată discuția)
Persoama cu handicap tinut la serviciu in conditii improprii norbertcarani norbertcarani buna ziua,in data de 10.01.2012 am fost angajat ca si gestionar depozit,am semnat contractul de munca in 18.01.2012,nici in acest moment nu am primit un ... (vezi toată discuția)
Speta discriminare licitatie publica ContSters169678 ContSters169678 O societate SRL infiintata de persoane cu dizabilitati si care are salariati numai persoane cu dizabilitati, autorizata ca unitate protejata conform L 448/2006 ... (vezi toată discuția)