avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am infiintat un PFA si doresc sa efectuez transport ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am infiintat un PFA si doresc sa efectuez transport ...

Buna ziua. Am infiintat un PFA si doresc sa efectuez transport ocazional de persoane cu un autovehicol 8+1 din 2022. Autovehicolul e pe numele PFA-ului.Cei de la ARR nu vor sa imi elibereze copia conforma, pe motiv ca transportul ocaxional se face cu autovehicule cu mai mult de 8+1 locuri, spunand ca 8+1 e un turism. Mai mult, au spus ca nu pot face curse ocazionale avand un PFA , ci doar uber bolt dar trebuie sa am acel atestat de rent a car. Eu nu vreau sa fac uber/bolt, deci nu ma intereseaza acel atestat. Am deja certificarul de pregatire profesionala, deoarece muncesc sofer de autocar. Cum pot face curse ocazionale cu un auto 8+1? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Transport național de persoane 8+1 Dan969 Dan969 Am o societate cu codul caen 4931 si doresc sa fac transport de persoane ocazional si national, pe baza de contract, cu un van 8+1. Sunt in curs de a obține ... (vezi toată discuția)
Flotele partenere uber/bolt pot colabora legal cu pfa. Alex1. Alex1. Buna seara. Flotele partenere Uber/Bolt pot colabora legal printr-un contract de servicii cu șoferi care au PFA (cu atestat). sau numa prin angajare? Sunt ... (vezi toată discuția)
Infiintare companie transport pentru uber andrey1412 andrey1412 Ce pasi trebuie facuti pentru a infiinta o companie de transport prin care sa gestionezi masini in regim de inchiriere pentru soferii UBER? (vezi toată discuția)