avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Se poate recupera un spatiu comun care a fost vandut ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Se poate recupera un spatiu comun care a fost vandut ...

Buna ziua.
Se poate recupera un spatiu comun, care a fost vandut cu ajutorul vechiului administrator de asociatie de locatari? am infiintat de un an asociatia de proprietari (sunt presedinta ei) si la prima adunare generala, locatarii vechi au spus ca acest spatiu despre care vorbesc, a fost al blocului. Acum este al unei persoane, care l-a cumparat de la cel care a cumparat prima data. Nu a semnat nici un proprietar pentru vanzarea acestui spatiu, nu au fost intrebati. In cartea funciara al blocului, acest spatiu figureaza ca APARTAMENT O CAMERA NEVALIDATA.
Multumesc pentru eventualul raspuns.

Alte discuții în legătură

Uscatorie bloc cos27 cos27 buna ziua ,va rog f mult sa ma ajutati cu urmatoarea problema .Locuiesc la etajul 3 al unui bloc cu 4 etaje ,la etajul 4 este situata uscatoria pe care vecinii ... (vezi toată discuția)
Spațiul comun și asociația de proprietari Ramona Ioana B Ramona Ioana B As avea o întrebare in legatura cu uscătorul ce este situat la parterul blocului. Menționez ca eu stau la parter, iar acel uscătorul este singurul din ... (vezi toată discuția)
Vot in adunarea generala gera905 gera905 Buna ziua. 1) In recenta foaie colectica de Carte funciara a blocului nostru pe care este constituita asociatia de proprietari, am constatat ca trei ... (vezi toată discuția)