avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot depune o contestație la o amenda exclusiv online ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot depune o contestație la o amenda exclusiv online pe registratura.rejust.ro? ...

Pot depune o contestație la o amenda exclusiv online pe registratura.rejust.ro? Am contestația dar trebuie semnată exclusiv electronic sau o pot printa si semna olograf, ulterior incaracata pe platforma si trimisa. Ca din ce am observat mai am posibilitatea sa achit taxa judiciară de timbru online.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, trebuie sa trimit cererea de chemare in judecata si ... drapai drapai Buna ziua, Trebie sa trimit cererea de chemare in judecata si sa platesc taxa de timbru in valoare de 20 lei dar nu pot mai devreme de luna MAI pentru ca ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal de sanctionare conform legi 61/1991, art.3 , pt.1. infolegi infolegi In cazul in care nu semnez procesul verbal de sanctionare acesta conform legii ar trebui sa imi fie trimis pe posta cu confirmare de primire . Dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Cerere apel ALBERTO58 ALBERTO58 Buna ziua! pentru a formula cererea de apel si suspendarea executarii pana la definitivarea solutionarii (in cazul unei pensii de intretinere),pot depune ... (vezi toată discuția)