avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Vreau sa cumparun teren intabulat cu o constructie pe ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Vreau sa cumparun teren intabulat cu o constructie pe el la care ...

vreau sa cumparun teren intabulat cu o constructie pe el la care ia expirat autorizatia de construcție acum 10 ani iar proiectul nu coincide cu constructia,constructia nu este intabulata,ce trebuie sa fac sa intru in legalitate,sau se poate cumpara in stadiul asta?

Alte discuții în legătură

Cumparare casa autorizatie constructie expirata ile@n@ ile@n@ Buna ziua Va rog sa-mi spuneti ce variante am sa cumpar o casa neintabulata ,cu autorizatie de constructie expirata .Exista vreo varianta legala,ca sa o pot ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa cadet_teo19 cadet_teo19 vreau sa cumpar o casa in rosu, nefinalizata(fara acoperis), deci neintabulata. practic nu pot cumpara decat terenul care e trecut in CF, autorizatia este din ... (vezi toată discuția)
Constructie autorizatie expirata - trecere de pe tata pe fiu Steluta10 Steluta10 Buna ziua. 1.Am construit o casa la rosu, locuibila, cu utilitati, pe numele tatalui si acum dorim sa face vanzare-cumparare intre tata si fiu,casa+teren. ... (vezi toată discuția)