avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Unde pot gasi arhiva cooperativei Radiotehnica ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Unde pot gasi arhiva cooperativei Radiotehnica Constanta ?

Unde pot gasi arhiva cooperativei Radiotehnica Constanta ?

Alte discuții în legătură

Bună ziua! numele meu este virgil, a-și dori sa mă ajutați ... Gheorghe Virgil Gheorghe Virgil Bună ziua! Numele meu este Virgil, a-și dori sa mă ajutați la o întrebare va rog,unde pot găsi arhivele ACR Constanța din perioada 1990 -1995 ? Am ... (vezi toată discuția)
Unde pot gasi arhivele fostelor intreprinderi de stat, intergrata ... Costel ene63 Costel ene63 unde pot gasi arhivele fostelor intreprinderi de stat, Intergrata Constanta si Fabrica de mobila Constanta, ptr a obtine adeverinte de grupa aferente ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!.....am lucrat in perioada 16. 09. 1981 - 01. 07. 1983....si ... valerciu valerciu Buna ziua!.....am lucrat in perioada 16. 09. 1981 - 01. 07. 1983....si 07. 08. 1988 - 30. 04. 1991 la S.U.G.T.C. Constanta stie cineva unde pot gasi arhivele ... (vezi toată discuția)