avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am un angajat de 31 de ani, a avut CM 365 zile, cod ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am un angajat de 31 de ani, a avut CM 365 zile, cod ...

Buna ziua!
Am un angajat de 31 de ani, a avut CM 365 zile, cod 13 si acum a obtinut decizie medicala asupra capacitatii de munca - grad II (nu poate desfasura activitati profesionale). Cu ce articol trebuie incetat?
Cel mai recent răspuns: DENYYY , utilizator 17:50, 27 Octombrie 2025
art.56 alin.1 lit.c C.mun.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim rodica_ignat rodica_ignat Cu ce articol din codul muncii pot sa fac o decizie de incetare CIM in urmatoarea situatie: un salariat a fost in concediu medical 183 de zile , azi a ... (vezi toată discuția)
Incetare cim rak0770 rak0770 Cu ce articol inceteaza un contract de munca al unui salariat care are o decizie medicala asupra capacitatii de munca - pierduta cel putin jumatate- si a depus ... (vezi toată discuția)
Incetare cim - decizie medicala asupra capacitatii de munca grad iii anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati: o salariata este in concediu medical pana pe 13.12.2013 inclusiv si tot azi, 13.12.2013, a primit decizia medicala asupra ... (vezi toată discuția)