avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1792 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Schimbare titular autorizatie regim hotelier
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Schimbare titular autorizatie regim hotelier

Buna ziua,

Am obtinut acordul vecinilor pentru Ministerul Turismului pe o societate si vreau sa schimb autorizatia pe persoana fizica. Nu se poate direct la ei, trebuie depus din nou documentatie. Nu vreau sa alerg din nou dupa semnaturi, asa ca daca rog fiecare in parte pe whatsapp sa-mi spuna ca este de acord este valabil acordul lor scris acolo? Din foaia precedenta vor sterge datele firmei si o voi inregistra din nou la administratie si la Ministerul turismului.

Intrebarea este : Conversatiile pe whatsapp sunt valabile legal pt acord?

Cum sugerati ca trebuie procedat?

Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Acord vecini incomplet kameleon40 kameleon40 Buna ziua! Am reusit sa imi deschid un srl cu punct de lucru la aceeasi adresa unde am si sediul. Pentru acordul vecinilor, responsabilul de scara a strans ... (vezi toată discuția)
Sediu social firma in imobil apartamente alexmc alexmc Se da urmatoarea situatie: Un apartament dintr-un bloc nou se vinde catre o persoana fizica. Aceasta mai departe face contract de comodat cu firma, catre ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu pfa razvan8113 razvan8113 Doresc sa mut sediul PFA din Constanta in Bucuresti, si vreau sa stiu ce conditii trebuie indeplinite. In cazul in care in noua locatie nu exista Asociatie ... (vezi toată discuția)