avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Am in cartea de munca o perioada din ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Am in cartea de munca o perioada din 01.07.1995 pana ...

Buna ziua,
Am in cartea de munca o perioada din 01.07.1995 pana in 31.12.1995 un contract pe perioada determinata.Acesta este luat in calcul la stabilirea pensiei anticipate?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Drepturi suplimentare pensie AdrianaBal AdrianaBal Buna ziua ! M-am pensionat ANTICIPAT in 2015...Decizia de pensionare LA TERMEN am primit-o in mai 2020...Deci,deciziile s-au dat in perioade cu legi ale ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.va rog daca ma puteti ajuta ,din septembrie 2024 după ... Rotaru Violeta Rotaru Violeta Bună ziua.Va rog daca ma puteti ajuta ,din septembrie 2024 după noua lege la recalculare mai primesc 3,625 puncte ,având stagiu realizat 31ani 8luni și 19 ... (vezi toată discuția)
Carte de munca - drepturi aferente sergiumaftei sergiumaftei buna ziua, as avea si eu o rugaminte. daca am beneficiat de granturi de cercetare (atat ca si director de proiect cat si ca membru al unei echipe de ... (vezi toată discuția)