avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Am un domiciliu in RO (eu locuind in Austria) la care ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Am un domiciliu in RO (eu locuind in Austria) la care ...

Buna Ziua
Am un domiciliu in RO(eu locuind in austria) la care imi vin o gramada de scrisori cert e ca eu nu locuiesc acolo si proprietarul nu e intro stare de sanatate buna ca sa poata sa vina cu mine la primaria sa scot domiciliul cum ar trebuii sa procedez?

Alte discuții în legătură

Divort in austria- competenta teritoriala bib30 bib30 buna ,sunt casatorit in austria ,dar amandoi suntem romani si dorim sa divortam numai ca eu inca locuiesc in austria insa ex.este in tara si nu stiu unde ... (vezi toată discuția)
Anulare contract de inchiriere a unei locuinte din vechiul fond locativ popescuion1961 popescuion1961 buna ziua locuiesc cu chirie intrun apartament din vechiul fond locativ apartamentul are 4 camere eu locuiesc in2 iar o alta familie in 2 camere.Acestia au ... (vezi toată discuția)
Decontaminare fortata scara bloc biencut biencut Buna ziua, locuiesc intr-un complex de locuinte unde fiecare petic de pamant apartine in proprietatea comuna a tuturor proprietarilor. De cateva luni, la 2 ... (vezi toată discuția)