avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Daca am un proces am castigat fondul, paratul avea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Daca am un proces am castigat fondul, paratul avea ...

Buna seara,

Daca am un proces am castigat fondul ,paratul avea termen de depus apel 09.06,la data de 22.05 a depus,,declaratie de apel la registratura,,semnata olograf,fara exemplar de comunicare,ulterior la 09.06 a depus motive de apel ,la ora 23.00 pe mail ,este corect?sau practica este ca daca declaratia s a depus la registratura toate actele ulterioare trebuie depuse pe acelasi canal?astfel declaratia e semnata olograf si motivele trimise copie pe mail?
Cel mai recent răspuns: Marius ANDREI , Avocat 19:41, 28 Octombrie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Pârâtul a procedat corect, întrucât nu a încălcat nicio prevedere legală. Declarația de apel putea fi depusă la registratura instanței, iar motivele de apel transmise ulterior prin e-mail, atâta timp cât au fost depuse în termenul legal.

Cu stimă,
Marius ANDREI

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cererea de chemare in judecata depusa online - 3 exemplare gev gev Buna ziua, daca depun online cererea de chemare in judecata cum fac cu exemplarele pentru pârât? Stiam ca trebuie depuse in 3 exemplare, dar online cum fac? (vezi toată discuția)
Modificare cerere recurs dienusa dienusa pe date de 30 sept a fost depus recurs de catre reclamant scris de mana si intr-un singur exemplar,azi am fost la primul termen de recurs si ne-au fost ... (vezi toată discuția)
Raspuns intampinare anemona34 anemona34 un raspuns la intampinare se poate depune electronic? (vezi toată discuția)