Poate fi atacata cu contestatie in anulare o hotarare de Ordonanta prezidentiala pronuntata de catre instanta de fond si mentinuta de catre instanta de apel in situatia existentei neregularitatii procedurale privitoare la citarea necorespunzatoare ? Concret, eu am resedinta in Germania dar am fost citat la domiciliul din Romania, astfel ne avand posibilitatea de a ma apara in proces.
Chestiunea este simpla, dar Dv. o complicati. Intrebarea mea este de ordin general, examinarea dosarului nu are relevanta, atata timp cat este evident ca nu am fost citat corespunzator incalcandu-se disp.art.155 al.13 din C.pr.civ. Repet, intrebarea mea este daca legea permite atacarea cu contestatie in anulare in cazul citarii nelegale. Oricum va multumesc pentru ca ati acceptat sa discutam.
Legea permite, nu sunt convinsă că este cazul dv. însă. Chestiunea este simplă, într-adevăr, eu mă complic încercând să aflu faptele ca să pot avea o imagine corectă și ca să vă pot ajuta în această situație aparent simplă.
Vă spun că toate căile extraordinare de atac nu au șanse mari fără ajutor de specialitate și o analiză tehnică. Prezentarea situației așa cum ați făcut-o aici nu are șanse reale.