avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... procedura de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

procedura de judecata

Buna ziua,
Poate exista un proces civil in care paratul nu a fost citat si actul de identitate este expirat?
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 06:53, 5 Aprilie 2015
In tara tuturor posibilităților orice este posibil...In mod normal nu poate exista !
Indeplinirea procedurii de citare este obligatorie.Neindeplinirea procedurii de citare poate constitui motiv de apel sau recurs,dupa caz.Daca,buletinul de identitate este expirat,nu constituie un motiv de apel sau recurs,dupa caz,sau ptr.alta cale de atac.
Depinde de obiectul dosarului. Dati mai multe amanunte despre speta dvs.
Buna ziua
Obiectul dosarului este:cerere de valoare redusa.Copia dupa buletin arata ca este expirat din 28.08.2013,iar actiunea a fost inregistrata in 18.12.2013,dar pe CNP respectiv daca se verifica se putea vedea ca exista alt domiciliu din luna mai 2013.De ce nu s-a verificat ca sa fiu citata legal si sa ma pot apara?Se mai poate face contestatie in anulare a sentintei pe aceasta baza?
Da puteti formula contestatie in anulare

Alte discuții în legătură

Intentare partaj persoana domiciuliu necunoscut VerTrad1 VerTrad1 Buna ziua! As vrea sa stiu cum procedeaza instanta in cazul intentarii unui proces de partaj, daca sotul nu sta in fapt la adresa mentionata in C.I. si nu vrea ... (vezi toată discuția)
C.i. fost proprietar executat silit julia_chi julia_chi Buna ziua. Am obtinut prin licitatie un apartament executat silit de o banca. Ap.avea o singura proprietara, care la data cumpararii precum si la data ... (vezi toată discuția)
Divort-citarea paratului Borza Borza Buna . Am o intrebare: la primul termen s-a dispus conformarea din partea reclamantului sa faca dovada ca paratul locuieste la adresa citata(art.616 ind.1 Cod ... (vezi toată discuția)