avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recent am obtinut cetatenie romana si mi-au dat un nou ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recent am obtinut cetatenie romana si mi-au dat un nou c.n.p ...

Buna ziua,recent am obtinut cetataneie romana,si m au dat un nou c.n.p care incepe cu 1 .eu aveam un c.n.p care incepea cu 7 fiind strain.acum am un c.n.p ca un cetatan roman.va intreb la asigurari sociale si contributie sociale pe care le am platit inainte pe baza cnp ul veche cum sa fac sa stiu ca se pastreza si se ia in calcul vechime mea ,se ia dupa numele si ziua de nastere?,pentru ca am transmis noul c.np.dar inainte aveam alt loc de munca care era pe alt c.n.p...stiu ca totul e digital acum.oricum o sa incerc sa iau o adeverinta de munca de la fostl meu loc de munca.dar daca stie cineva cazuri ca mine.sau un sfat va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:25, 30 Octombrie 2025
Nu va faceti griji .. aveti documenteul prin care vi s-a acordat u n nou CNP, aveti documentul prin care vi s-a acordat cetatenie romana.

Cu acestea luati legatura cu Casa de Asigurari de Sanatate si Casa de Pensii pentru a va soune ce trebuie facut .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare c.n.p pe permis auto amr amr buna ziua,sunt strain cu rezidenta in romania,am obtinut permis de conducere aici de 2 ani,e scris in el datele mele si un cod numeric care e luat de ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de coasigurat liliand50 liliand50 De unde se obtine o adeverinta de coasigurat pentru sotul meu care este cetatan strain,casatorit in Romania,are rezidenta permanenta in Romania si are si medic ... (vezi toată discuția)
Declaratii pfa, mod de calcul contributii Geo_2008 Geo_2008 Buna seara, stiu ca s-a scris mult pe aceasta tema dar e ceva ce eu tot nu inteleg. de aceea va rog foarte mult sa-mi spuneti ce obligatii declarative are ... (vezi toată discuția)