avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua vin cu o problema delicata și anume Bunicul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua vin cu o problema delicata și anume Bunicul meu a ...

Buna ziua vin cu o problema delicata și anume
Bunicul meu a cumpărat un teren la care dețin și contractul de vânzare cumpărare, terenul a fost vândut de o femeie care acum este decedată, problema este că terenul nu figurează la primărie și nu a rămas pe numele lui după ce am incercat la notar am fost informat că e nevoie de o succesiune problema este că fata dânsei trebuie sa despăgubească încă 2 părți cu suma de 18000ron

Alte discuții în legătură

Se poate vinde un teren cu locuinta unde s-a facut succesiunea ... Spicul Spicul Se poate vinde un teren cu locuinta unde s-a facut succesiunea dar nu s-a facut inca partaj ? cea care vinde a dobandit terenul impreuna cu sotul care a ... (vezi toată discuția)
Probleme cu teren intravilan van_allen78 van_allen78 mama a cumparat un teren de 20 de ari intravilan in urma cu 20 de ani de la un vecin, in continuarea gradinii noastre. A platit atunci o suma imensa, caci ... (vezi toată discuția)
Cadastru, intabulare, act de dezmembrare georgetra georgetra Este vorba de o casa la tara. In 2004 s-a facut o vanzare a unei parti din terenul aferent casei. Pe actul de vanzare, la vanzator, figureaza bunica mea acum ... (vezi toată discuția)