avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vreau anii lucrati in Romania, nu am cartea de munca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vreau anii lucrati in Romania, nu am cartea de munca ...

Buna ziua ma numesc Nataliasi vreau ani i lucrati in Romania nu am cartea de munca nici datele ei , Cum pot recupera vechimea se refería la anii1981/1993
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:31, 30 Octombrie 2025
1 - pentru perioadele de dinainte de 1990 , va trebui sa mergeti la fostii angajatori sa va elibereze adeverinte de vechime , iar daca acestia nu mai exista trebuie sa incercati la Arhivele Nationale - Directia Judeteana in raza careia a avut sediul fostul angajator pentru a vedea cine detine arhiva acestora.

- pentru perioadele cuprinse intre 1990 pana la 01.01.2011-dar numai angajatori din sectorul privat -, va puteti adresa direct ITM-ului in raza careia a avut sediul fostul angajator, sens in care veti depune o solicitare in care trebuie sa mentionati datele dvs de identificare, nume,prenume, CNP, adresa ,precum si societatile la care ati lucrat - de preferabil sa scrieti numele corect si CUI-ul acestora. La solicitare veti atasa : copie C.i., copie Monitor Oficial unde ati publicat pierderea carnetului de munca/declaratie ca nu vi s-a intocmit carnet de munca.

2. Unde ati lucrat in acea perioada?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de vechime în muncă Nicoleta890 Nicoleta890 Buna ziua Pentru o adeverință de vechime în muncă unde ma pot adresa pt eliberarare? (vezi toată discuția)
Obtinere adeverinte de vechime de la locurile de munca danut cazacu danut cazacu Buna dimineata,Arhivele Nationale pot elibera,la cerere,adeverinte de vechime pentru fostele locuri de munca,in cazul cand acestea nu se pot obtine de la ... (vezi toată discuția)
Carte de munca aura19731991 aura19731991 buna ziua.mi am pierdut cartea de munca.de unde pot scoate alta sau unde ma pot interesa ce vechime am in munca?va mulumesc (vezi toată discuția)