avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecini galagiosi
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecini galagiosi

Am probleme cu vecinii de deasupra.
Locuieste un adolescent care mai imvita inca 3,4 si tipa,trntesc mobila,joaca lupte ,fotbal prin casa.
Nu poti sa te odihnedti.
Uneori se intampla asta si pana la 3 noaptea.
Am vorbit de nenumarate ori,i am rugat da facs liniște,dpun goarte politicos ca o sa facs ,dar degeaba .
Ori sunt batutti in cap ori rad de noi.
Unde da ma duc.
Daca chem politia spun ca daca nu se aude nimic de la usa,nu are ce sa faca dar in casaa cade tavanulsuntrm cu nervii la pamant

Duntem

Alte discuții în legătură

Vecini zgomotosi voluntar voluntar Buna ziua, Caut si eu o solutie la problema vecinilor zgomotosi. Eu pe vecinii mei de deasupra i-am rugat de nenumarate ori sa inceteze cu mutatul mobilei la ... (vezi toată discuția)
Apelare instanta vecini zgomotosi roxana75 roxana75 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in ceea ce priveste sansele de castig in apelarea in instanata a vecinilor zgomotosi care locuiesc deasupra ... (vezi toată discuția)
Buna seara,am o fetiță în vârstă de 1 an și 4 luni, și-a ... Andreea2002Giulia Andreea2002Giulia Buna seara,am o fetiță în vârstă de 1 an și 4 luni, și-a stricat programul de somn iar acum noaptea sta trează și se joaca și ziua doarme,am incercat ... (vezi toată discuția)