raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 xyz2012	                   

Daca persoana X este imputernicita pe contul bancar al persoanei Y care decedeaza, iar persoana X este singura mostenitoare a persoanei Y, (persoana Y neavand ... (vezi toată discuția)
	                    xyz2012	                   

Daca persoana X este imputernicita pe contul bancar al persoanei Y care decedeaza, iar persoana X este singura mostenitoare a persoanei Y, (persoana Y neavand ... (vezi toată discuția)

allexandru83	                   

Buna ziua,
Care este procedura pentru a include in succesiune si suma adunata intr-un cont bancar al defunctului?
Fiul doreste sa deschida succesiunea dupa ... (vezi toată discuția)
	                    allexandru83	                   

Buna ziua,
Care este procedura pentru a include in succesiune si suma adunata intr-un cont bancar al defunctului?
Fiul doreste sa deschida succesiunea dupa ... (vezi toată discuția)

Alexito	                   

Buna ziua  , dupa  decesul  tatalui  as  dori  sa  am un  extras  de  compt  de  la  banca  unde  are contul ...nu  am  act  de  mostenitor ..nici  un alt  act ... (vezi toată discuția)
	                    Alexito	                   

Buna ziua  , dupa  decesul  tatalui  as  dori  sa  am un  extras  de  compt  de  la  banca  unde  are contul ...nu  am  act  de  mostenitor ..nici  un alt  act ... (vezi toată discuția)