avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In urma unei succesiuni cu partaj in instanta am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In urma unei succesiuni cu partaj in instanta am obținut ...

Buna ziua. In urma unei succesiuni cu partaj in instanta am obținut dreptul deplin pe un cont bancar al decedatului. Când am mers la banca mi sa spus că ei au nevoie de certificatul de moștenitor. Certificatul de moștenitor se eliberează de către un notar în urma dezbaterii succesiunii la notar, Cum procedez și ce trebuie sa fac ? Menționez că hotărârea este definitivă și deja legalizata. Multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 07:04, 30 Octombrie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Încercați sa vorbiți cu un director sau cu cineva de la departamentul juridic.
Probabil ați nimerit un funcționar obtuz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Secretul bancar xyz2012 xyz2012 Daca persoana X este imputernicita pe contul bancar al persoanei Y care decedeaza, iar persoana X este singura mostenitoare a persoanei Y, (persoana Y neavand ... (vezi toată discuția)
Succesiune suma cont bancar allexandru83 allexandru83 Buna ziua, Care este procedura pentru a include in succesiune si suma adunata intr-un cont bancar al defunctului? Fiul doreste sa deschida succesiunea dupa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , dupa decesul tatalui as dori sa am un extras de compt ... Alexito Alexito Buna ziua , dupa decesul tatalui as dori sa am un extras de compt de la banca unde are contul ...nu am act de mostenitor ..nici un alt act ... (vezi toată discuția)