avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Avem Legea 226/2023 modificata prin Legea 275/2024, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Avem Legea 226/2023 modificata prin Legea 275/2024, ...

buna ziua! avem legea 226/2023 modificata prin legea 275/2024, apoi apare ordonanta 14/2025 care proroga anumite termene. Intrebarea mea este daca prorogarea se refera si la termenul de achitarea a rovinietei a doua zi (art 5, alin 2 indice 1 adaugat prin legea 275/2024).
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Poate conducatorul institutiei unde iti desfasori activitatea ... drmon drmon Poate conducatorul institutiei unde iti desfasori activitatea sa refuze transferul functionarului public la o alta institutie care a solicitat transferul in ... (vezi toată discuția)
Pot face închisoare sau nu ? va rog frumos sa îmi spuneți ... cornaca cornaca Pot face închisoare sau nu ? Va rog frumos sa îmi spuneți și mie ce inseamna aceasta sentință ? Mi sa revocat sau nu... Tip solutie: ... (vezi toată discuția)
Va rog frumos sa îmi spuneți și mie ce inseamna aceasta sentință ... cornaca cornaca Fac sau nu fac închisoare? Va rog frumos sa îmi spuneți și mie ce inseamna aceasta sentință ? Mi sa revocat sau nu... Tip solutie: ... (vezi toată discuția)