avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce pot sa fac in cazul in care postasul imi lasa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce pot sa fac in cazul in care postasul imi lasa scrisori recomandate ...

Ce pot sa fac in cazul in care postasul imi lasa scrisori recomandate in cutia postala si semneaza in locul meu pe borderou
Este a doua oara cand face asa ceva desi prima data am fost la oficiul postal si am vorbit cu doamna diriginta dar vad ca tot degeaba
Cel mai recent răspuns: mattilat , utilizator 09:34, 21 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cine vă trimite acele recomandate, persoane fizice sau instituții`?
Nu orice tip de recomandată poate fi lăsată în cutia poștală.
Ultima modificare: Vineri, 16 Mai 2025
Dapix, utilizator
Una a fost de la casa de pensii iar cealalta este de la tribunal.

Dapix a scris:

Cine vă trimite acele recomandate, persoane fizice sau instituții`?
Nu orice tip de recomandată poate fi lăsată în cutia poștală.

Scrisoarea Casei de Pensii mie mi-a venit ca o corespondenta obisnuita , nicidecum recomandata . Iar de la Tribunal , corespondenta se trimite cu agenti procedurali , nu cu posta , iar acestia fac proces verbal de comunicare , nu o inmaneaza neaparat personal , ci la cutia postala . Asa am primit o sentinta .
CHKa, utilizator
Scrisorile mele au fost recomandate amandoua,trimise prin posta romana .

CHKa a scris:

Scrisoarea Casei de Pensii mie mi-a venit ca o corespondenta obisnuita , nicidecum recomandata . Iar de la Tribunal , corespondenta se trimite cu agenti procedurali , nu cu posta , iar acestia fac proces verbal de comunicare , nu o inmaneaza neaparat personal , ci la cutia postala . Asa am primit o sentinta .

Scrisorile trimise de instanța de judecată, de ANAF, de executorul judecătoresc, de PARCHET, se depun direct în cutia poștală, sau în lipsa cutiei, o lasă/le lasă pe casa scării.

La dosarul de la Tribunal este depus la dosar procesul verbal care atestă că procedural va fost comunicată scrisoarea cu conținul respectiv.
Așa am primit și eu când am avut câte un proces civil.
Dapix, utilizator

Alte discuții în legătură

Predare scrisoare recomandata sexu sexu la o scrisoare recomandata ,postasuln trebuie sa sune la usa ,sau doar la interfon ?(mentionez ca stau la patru ) (vezi toată discuția)
Scrisoare pentru alta persoana Paul-F Paul-F Am primit o instiintare pe numele meu de familie, de la posta, pentru o recomandata; la posta constat ca e adresata unei persoane care are adresa in cartea de ... (vezi toată discuția)
Termen de prescriptie amenda contraventionala valeriuiulian valeriuiulian in data de 23 03 2012 a fost intocmit un pv de catre politia rutiera pe care nu l-am semnat acasa nu am primit pv ce se intamla dupa o luna se prescrie adica ... (vezi toată discuția)