avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1657 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Sunt agent de asigurare cu CIF și vreau sa deduc ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Sunt agent de asigurare cu CIF și vreau sa deduc cheltuieli

Bună ziua!
Va rog sa ma ajutați cu răspuns la urmatoarea speță : sunt agent de asigurare cu CIF și vreau sa deduc anumite cheltuieli. Atunci când cumpăr ce trebuie sa transmit furnizorului pt facturare CNP-ul sau CIF-ul? Mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 31 Octombrie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 20:36, 30 Octombrie 2025
CIF

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere la pfa factura pe persoana fizica donesavescu donesavescu Buna ziua. As vrea si eu o lamurire. Sunt PFA traducator autorizat si vreau sa stiu sigur daca pot sa imi deduc anumite facturi emise pe numele meu ca ... (vezi toată discuția)
Factura pe cnp/cif pt deducere Anastasia gar Anastasia gar Buna ziua, sunt medic colaborator si am un CIF pe aceasta entitate, dar vad ca pe nota de impozit datorat, e trecut cnp ul meu. In aceste conditii, daca vreau ... (vezi toată discuția)
Bonuri fiscale la asociatiile de proprietari GRAI GRAI este obligatoriu de a se trece cif-ul asociatiei de proprietari pe bonurile fiscale in urma achizitionarii de materiale in lipsa unei facturi? si daca \\"nu\\" ... (vezi toată discuția)