avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecinul meu are casa pe hotar și insista ca vrea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecinul meu are casa pe hotar și insista ca vrea ...

Bună seara, vecinul meu are casa pe hotar și insista ca vrea să o izoleze ,asta înseamnă să-mi dărâme o ,,aplecatoare" pe care o am între casa mea și o baraca (tot a mea ). Întrebarea este ...sunt obligată să-l las să-și facă izolația?

Alte discuții în legătură

Izolație perete al vecinului pe terenul părinților mei Kassia Kassia Bună ziua! Părinții mei au cumpărat casa în care locuiesc când s-au căsătorit, de la bunicii mei. Din totdeauna, și bunicii cât și părinții mei, ... (vezi toată discuția)
Doua case cu perete comun, una a fost demolata - prejudiciu pentru mine si litigiu donnyella donnyella Am nevoie de un sfat pentru ca nu stiu cum sa fac si cui sa ma adresez.Am o casa care avea perete comun in spatele ei cu o alta casa.Proprietarul casei din ... (vezi toată discuția)
Problema cu vecinii in izolarea casei construite pe hotar ysza_00 ysza_00 Buna seara, Incerc sa gasesc legea conform careia daca o casa are autorizatia de constructie pe hotar - vecinul este obligat sa ma lase sa izolez peretele ... (vezi toată discuția)