avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am cumpărat în 2003 un n 2003 un apartament la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am cumpărat în 2003 un n 2003 un apartament la parterul unui bloc, balconul a început ...

Bună seara , sunt foarte preocupată am
Cumpărat în 2003 un apartament la parterul
unui bloc , balconul a început să se degradeze și sa se lase în jos …. Am descoperit ca fostul proprietar l a construit fără autorizație și aș dori sa l demolez …
Cum
Se procedează ? Cui trebuie să mă adresez ? Vă mulțumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua, intentionez sa cumpar un apartament la parter care ... Emilia-Cristina Emilia-Cristina Buna ziua, intentionez sa cumpar un apartament la parter care nu are balconul intabulat. Ce trebuie sa fac, mentionez ca proprietarul l-a construit fara ... (vezi toată discuția)
Intrarea in legalitate cu balcon contruit la parter shokaliptiku shokaliptiku buna seara. problema sta in felul urmator: avem in plan sa cumparam apartament la parter + balcon. balconul apare in acte ( act vanzare cumparare - ... (vezi toată discuția)
Punere în legalitate balcon parter Bogdan Ionuț Bogdan Ionuț Bună ziua. De curând am cumpărat un apartament la parterul unui bloc de locuințe. Acesta are și balcon construit undeva în anii 90 fără autorizație ... (vezi toată discuția)