avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1259 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am făcut o lucrare de construcții cu o firma, dar ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am făcut o lucrare de construcții cu o firma, dar fără contract ...

Am făcut o lucrare de construcții- izolare termica exteroor- cu o firma dar fără contract. Am plătit costul integral după care firma a executat doar 90 % din lucrare. Nu am dovezi decât martori vecinii din bloc dintre care unii au pățit la fel. Constructorul nu mai răspunde la telefon.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:31, 2 Noiembrie 2025
Fără contract înseamnă și fără specificații. Dacă prestatorul a considerat că a terminat, nu are nimic de discutat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin ce nu doreste sa plateasca o lucrare a asociatiei Elian_Cismileanu Elian_Cismileanu Buna ziua, Suntem o asociatie de locatari a unui bloc nou din Constanta , dat in folosinta in anul 2009. Blocul are 5 etaje, 15 apartamente, fara subsol, si ... (vezi toată discuția)
Nefinalizare reabilitare termica userus_x userus_x Locuiesc intr-un bloc care a fost reabilitat termic in proportie de 80%. Lucrarile s-au intrerupt in decembrie 2011 si cateva apartamente nu au mai fost ... (vezi toată discuția)
Izolatie termica a casei scarii unui bloc irina25 irina25 Buna ziua, as dori un sfat in legatura cu o problema.Locuiesc la parterul unui bloc de locatari in care de curand vecinii de deasupra noastra, respectiv de la ... (vezi toată discuția)