Pot face pușcărie daca ajung la executarea silita?
Buna seara,
Vreau sa știu daca pot face închisoare daca nu îmi pot permite un proces si aleg sa fiu executat silit ca sa pot plăti in rate. Statul roman ma umilește atât de tare încât nici un proces nu îmi pot permite, fiind o persoana cu dizabilități cu o pensie mizera. Având in vedere ca am un venit stabil, pensia, si aleg sa acționez o instituție a statului in judecata, ajungând la executarea silita căci nu imi pot permite sa plătesc cheltuieli de judecata, prin absurd, pot face închisoare? "Nu c-as avea vreo proprietatate pa la mare / Am doar praful da pa toba mare". Mulțumesc!
Din păcate aceasta instituție de închisoare a datornicilor întâlnită mai mult prin romanele lui Dickens și la no probabil prin codul Caragea nu mai este de actualitate de 150-200 de ani.Spun din păcate nu cu referire la situația dvs ci a teparilor de profesie caree fac firme pe banda rulanta rămânând cu datorii atât la stat cât și la firme private etc..
Avantaj?
irismov
Buna ziua,
datorita fatului ca mi s-au diminuat veniturile nu mai pot face fata ratelor la creditele bancare (acestea au fost facute in timpul ... (vezi toată discuția)