avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sunt o pensionara in varsta de 65 de ani. Am locuit ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sunt o pensionara in varsta de 65 de ani. Am locuit ...

Buna ziua!
Sunt o pensionara in varsta de 65 de ani. Am locuit toata viata in casa parinteasca intr-un oras cu ~20.000 locuitori. Fratele meu, nascut si crescut in aceeasi casa, s-a mutat in alt oras acum aprox. 45 ani. In tot acest timp eu am avut grija de parinti (in special de cel mai logeviv) si tot eu am platit impozitele si intretinut casa. Dupa decesul si celui de-al doilea parinte acum 10 ani, ne-am facut succesiunea pe casa pe numele amandurora, asadar toate impozitele platite in ultimii 10 ani figureaza pe numele amandurora, desi am fost singura care am platit. Fratele meu m-a dat in judecata sa ii dau o suma mare de bani echivalenta a jumatete din casa, insa nu dispun de aceasta suma.
Ma puteti ajuta va rog cu un sfat, cum sa obtin toata casa? Este posibil acest lucru?

Alte discuții în legătură

Succesiune gmihaela_21 gmihaela_21 buna ziua bunica a decedat acum 9 ani si bunicul acum 4 ani. succesiunea nu a fost facuta pana acum. sunt 3 frati dintre care unul a locuit in casa ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin identitate mioararadu mioararadu buna sora mea a locuit in concubinaj timp de 18 ani anul acesta concubinul a decedat el avand 3 copii .Ea vrea sa revina la casa parinteasca unde locuieste ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! vă rugăm frumos să mă îndrumați în următoarea ... Adina Maria Pop Adina Maria Pop Bună ziua! Vă rugăm frumos să mă îndrumați în următoarea situație : Bunicii mei au decedat, iar casa în care au locuit este casa părintească a ... (vezi toată discuția)