avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am 17 ani am venit până la urmă la mama, avocata ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am 17 ani am venit până la urmă la mama, avocata ei a făcut o hârtie ...

Bună !
Am 17 ani am venit până la urmă la mama avocata o făcut a hârtie judiciară pentru schimbarea de domiciliu.
Eu nu mai vreau să merg la școală .
Tata îmi stă să merg și avocata la fel
Nu am note bune nu îmi place
Tata o spus ca cheamă protecția copilului la mama ca el are toate drepturile mama este decăzută la drepturile mele .
Tata o să mă bată și mă va forța să vin acasă înapoi dacă merg la școală
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:06, 3 Noiembrie 2025
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
La scoala , cate clase ai absolvite ? Chiar daca va chema protectia copilului , nimeni nu te poate sili sa mergi la tatal tau , daca nu vrei . Pe de alta parte , nici tatal tau , nici avocata nu-ti vor raul , fara scoala , ce vrei sa faci in viata ? muncitor necalificat toata viata , pe un salar de nimic ? Si acum , ce faci ? ti-ai gasit un loc de munca ? chiar daca esti minor , te poti angaja … Sau stai asa , degeaba , pe capul mamei ? Daca tatal te bate , chemi in aceeasi clipa politia .
Ultima modificare: Luni, 3 Noiembrie 2025
CHKa, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa mergi la școală.
Părintele poate avea probleme juridice sau tatăl poate obține el custodia.
Sa va explice avocata toate detaliile juridice pe larg.
Poți ajunge și la orfelinat.

București 2025
Ultima modificare: Luni, 3 Noiembrie 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si custodie madasis069 madasis069 Buna ziua, stiu un caz de proces de divort ,dar nu stiu cum se poate face sa primeasca tatal custodia copilului minor. Mama copilului e o mama denaturata,dar ... (vezi toată discuția)
Plecare de acasă la 14 ani. pot fi consecințe legale dacă părinții sunt de acord? ContSters450186 ContSters450186 buna am 14 ani si vreau sa stiu daca pot pleca de acasa la iubitul meu cu acordul parintilor se poate sa se intample ceva cu mine sau cu prietenul ... (vezi toată discuția)
Denunt prostitutie si neglijare copil micutzamika23 micutzamika23 se prostitueaza in bucuresti are un copil si isi bate joc de el (vezi toată discuția)