avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce putem face, locuind in bloc, daca vecinul de sub ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce putem face, locuind in bloc, daca vecinul de sub noi foloseste ...

Ce putem face, locuind in bloc, daca vecinul de sub noi foloseste in apartament un generator pentru alungat animale care ne afecteaza (vibratii , dureri musculare) ?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, locuiesc la casa si de ceva timp vecinul meu foloseste ... Tiago Tiago Buna ziua, locuiesc la casa si de ceva timp vecinul meu foloseste un dispozitiv cu ultra sunete de alungat pisicile. Nu stiu cat le alunga dar zogomotul produs ... (vezi toată discuția)
Zgomot spatiu comercial de sub apartament... Dragos_Ene Dragos_Ene Buna ziua, Locuiesc la et.1 intr-un bloc care are la parter spatii comerciale. In spatiu exact de sub apartament isi are activitatea o tocilarie ... (vezi toată discuția)
Acord vecini functionare club/restaurant după 22.00 Vera11C Vera11C Bună ziua! Locuiesc într-un imobil care este lipit de un spațiu comercial, cu club / restaurant la demisol. Avand în vedere ca sunt construcții la calcan, ... (vezi toată discuția)