avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Persoana cu handicap s-a mutat de la o adresa la alta. ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Persoana cu handicap s-a mutat de la o adresa la alta. De la primarie ...

Persoana cu handicap,sa mutat de la o adresa la alta .De la primarie ii cere un alt certificat cu noua adresa,a fost la dgaspc si ia zis ca certificatul sa dat in baza cnp-ului nu a adresei.In cartea de identitate este noua adresa.Ce este de facut?Multumesc

Alte discuții în legătură

Eroare cnp Ella16 Ella16 Am descoperit, ca am cnp gresit. Datele de nastere sunt corecte numai codul judetului este altul. Intamplarea a facut ca eu, coincidenta sau nu , sa ma mut ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, situație hilara: tatăl meu s-a născut în 1950 ... Benyr Benyr Bună ziua, situație hilara: tatăl meu s-a născut în 1950 și s-a eliberat, cum era și cazul, un certificat de naștere cu data de 30 iulie. Înainte de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. dupa decesul mamei mele am descoperit ca cnp iei este ... caricatura caricatura Buna ziua. Dupa decesul mamei mele am DESCOPERIT ca CNP IEI este gresit. In momentul in care sa nascut a primit un CNP,ulterior cand a facut buletinul ... (vezi toată discuția)